HVEM ER JEG?

Navnet er Tenna, og jeg er en kvinde fra 1987. Jeg er født og opvokset i en lille landsby nord for Frederikshavn ved navn Elling, hvor jeg fordrev tiden med lidt badminton, rundbold og computerspil. Da jeg blev voksen flyttede jeg til “storbyen”, hvor jeg har boet indtil nu. I løbet af mit voksne liv har jeg både taget grundforløbet som dyrepasser og jeg nåede også at blive udlært salgsassistent, inden jeg valgte at forfølge mit højeste ønske og blive mediegrafiker.

I løbet af min læretid og senere ansættelse hos Hesselberg Reklame, har jeg lavet målrettede annoncer for Nordjyske’s kunder, hvilket har givet mig mange gode erfaringer både rent grafisk, og med hensyn til kundekontakt. Det er en hektisk hverdag med til tider korte deadlines og ildebrande, som skal slukkes, og det er sådan et miljø jeg trives, og det har lært mig at holde hovedet koldt i stressede situationer.

Jeg arbejder primært i InDesign og Photoshop, dog elsker jeg også at udforske Illustrator, og jeg giver mig gerne i kast med andre programmer – heldigvis er jeg ret lærenem.

Lyder jeg interessant, eller vil du låne et af mine billeder i mit portfolio, så tøv endelig ikke med at sende mig en besked, eller giv mig et ring.
(Se ophavsretloven her)

 

 

MINE KREATIVE EVNER

HTML/CSS

60%

Logo Design

80%

Photoshop

80%

Illustrator

75%

Facebook

95%

Instagram

90%

Adpoint

75%

Mprod

60%